keskiviikko 28. elokuuta 2019

Wellness Výhody Ovoce Smoothies-- Smoothie Recepty

smoothie

Ovoce Smoothies může velmi snadné prostředek vyživují vaše tělo s potřebné živin.Nejvíce optimální technika pochopit určitou jednání s ve vašem nejlepší smoothie recepty je sebe. Můžete využívat zdravé smoothies jako fast snídaně, občerstvení nebo léčit , protože se připravit minuty, a mohou přizpůsobit je založen oblíbené potraviny, nebo ty, snadno dostupné lednička. Aby vaše vlastní zdravé smoothies udržet přírodní item z bude promrhat když dávat přínosy jistě udržet předurčen pro úspěch ve směru fantastický zdraví.

S ovocem smoothie recepty v ranní působivé, zdravý a také fruktóza v ovoci potřeby mysl a tělo s čisté spalování paliva to bude udržovat to pracovní úspěšně. Pokud jste begin svůj den s vysokým rezonance potravin, bude pravděpodobnější zažít vysoké vibrace stav mysli.

Ovoce smoothie zkrátka ovoce, kombinované s vodou a také možná některé mandlové mléko. Někteří lidí include protein prášky a také arašídové máslo, však I jako, aby se můj ovoce zdravé smoothies vysoká sacharidy a snížená protein a také tuku, a i jako přírodní a nezpracované jako proveditelná.

Zde jsou některé výhody ovoce zdravé smoothies:

Velmi Vysoký Obsah Minerálů , Stejně Jako Vitamíny
Kdo neví uznat, že ovoce výhody vzhledem k tomu, že má hodně vitamíny, minerály?Některé z těchto plodů jsou populární, že převálcovat různé vitamíny. Jaké jsou pomeranče a také ostatní citrusové plody populární pro? Vitamin C, však jste znát, že kiwi má 5x mnohem více vitaminu C než pomeranče? tady několik z plody jednotlivců běžně umístěn v jejich ovoce zdravé smoothies, a také několik nutriční přínosy:

1. kiwi-- přínosy ovoce zdravé smoothies

Kiwi je obří vitamínů. Hodně jednotlivců ne uznat, ale mohou opravdu jíst všechny kůži kiwi, jistě poskytovat jistě extra dávkování vlákniny. Kromě toho, je vysoko v vitamínu C, opravdu to získat 5x mnohem víc vitamínu C než pomeranče. To je také zdroj vitamínů A, K, E, B , stejně jako draslíku.

2. Hrozny:

jste jsem poslouchal, že mírné konzumace alkoholu červené víno výhody vaše srdce. To je , protože merlot obsahuje resveratrol, druh polyfenolů objevil v hroznové kůže. Tyto polyfenoly i stop nebo snížit zvláštní druhy rakoviny buněk, například jícnu, plic, úst, slinivky, prostaty, a tlustého střeva. Vedle polyfenoly, hrozny jsou navíc je zdroj vitaminu C, vitamin K, vitamin B2, a mědi.

3. Banány:

banány jsou známé Draslíku! Jsou vynikající resource, vedle vitamíny C a také B6, mangan, měď, a také výživové vlákno.

4. Borůvky:

Borůvky jsou známé za to, že 'superfood,' je jídlo v dietní obsah. Oni jsou vysoko v anti-oxidanty , stejně jako phytoflavinoids, jsou navíc je vysokým obsahem draslíku , stejně jako vitamín C, které jsou anti-pobuřující a podporu s předcházení nemoci jako rakovina buněk a také onemocnění srdce.

Bohaté Na Vlákninu

Konzumace alkoholu ovoce zdravé smoothies může pomoc se dostanete do navrhl vstupné vlákniny, což je o 25 gramů pro ženy a také 38 gramů pro kluků. Vlákno je extrémně zásadní vzhledem k tomu, že asistence udržovat břicha pohybu.Jeden nabídka organické produktu často obsahuje dva 4 g vlákniny s ostružiny, hrušky a také jablka s nejvíce zvýšená seskupení pěti sedm g pro každého porce. Celkově s dobrá množství vlákniny ve vaší dieta jistě pomoc menší hladinu cholesterolu úrovní a také cukru úrovní.

Zvýšení Trávení A Eliminaci

Zdravé smoothies jsou dobré pro trávicí system. Kromě toho, vlákno, které je měli smoothies je jeden key factor do vašeho těla, že zvyšuje kapacity zbavit se odpadu často. Kromě toho, kromě využití zdravá a vyvážená smoothies, pokud jste trpí někteří trávicí problémy, měli také konzumovat i více potraviny, které jsou dobré pro zažívání snížení bříško rychle.

Snížit nebezpečí onemocnění srdce

Vyhýbání mnohem lépe než léčba, a sestávající z hodně ovoce ve vaší dieta pomoc ochrana proti onemocnění srdce & Rakovina buněk. Plody mám různé vitamíny a také antioxidant, který pomáhá vyhnout se vznik z nich podmínky v první řadě. Vitamin C je opravdu rozšířené v několik typy ovoce, jako jsou melouny, citrusové plody, kiwi, papriky, a borůvky. Oni stop rozvoj dusíku-sloučeniny, které vytváří rakoviny buněk, proto zabránit několik typy nádorů jako břicha, tlustého střeva, bust, močového měchýře, jícnu, a čípku.

Smoothie Recepty

U Sokolovny 17

507 03 Vysoké Veselí

726 618 621

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti